Sport & Datamingel på Svenska Onsdag den 2 sept

Sport & Datamingel på Svenska Onsdag den 2 sept

Onsdag den 2:a sept har vi Sport & Datamingel med Djurgårdens Affärsnätverk. Vi använder den digitala plattformen Teams. Läs gärna igenom hur du bäst förbereder dig innan mötet. Vi ser till att du är rätt förberedd innan mötet. Du får en faktura på din medverkan som skall vara betald enligt villkor.



Anmälan

Dölj inloggning








0815 - Registrering / incheckning 0830 - Vi önskar välkommen 0840 - Presentationer av deltagarna och hur vi tillsammnas kan skapa affärer 0930 - Kaffepaus 1020 - Uppsummering och utvärdering 1030 - Tack för idag
Affärsminglets Datamingel är en ny form av möten som är specialanpassat för affärsmöten som pga olika omständigheter inte kan genomföras IRL. Det är fortfarande samma principer som Affärsminglets övriga möten & mingel, där merparten är nya affärskontakter samt koncentrerad och effektiv form. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd. För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget. Se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype senast dagen innan. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats. Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang. Träna på ditt budskap eller "elevator pitch". Checka in på evenemanget via den QR kod som organisatören visar upp på skärmen (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen). När din presentation startar har du maximalt 5 minuter på dig att presentera dig själv och dina affärsbehov. Övriga deltagare ges därefter möjlighet att under max 15 min ställa frågor till dig på det du presenterat. Se till att ni direkt både skickar, och tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen. Efter Dataminglet bör du avsätta tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare. Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid till ett ev uppföljningsmöte eller telefonsamtal. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!
< Tillbaka till anmälan

Teams - Digitala plattform

Profilkortet delades!
Fortsätt