Sport & Speedmingel Stockholm Torsdag 3 sept

Sport & Speedmingel Stockholm Torsdag 3 sept

Nu hoppas vi att det finns möjlighet att träffas IRL igen. Höstens första Sport & Speedmingel i Stockholm med Djurgårdens Affärsnätverk. Detta sker givetivis med gällande restriktioner och avstånd, samt att endast fullt friska personer medverkar. För de av våra medlemmar som kan och vill medverka på våra nätverksmöten med Max 12 deltagare, som alla tar ansvar för att vara friska med rena händer. Höstens första Sport & Speedmingel i Stockholm för branschexklusiva företag. Under en förmiddag, mellan kl 08.00 - 11.45 får du träffa entreprenörer och företagsledare i personliga one-2-one möten. Effektiv och lönsam mötesform för dig som ser nyttan med fler betydelsefulla företagskontakter.

Anmälan

Dölj inloggning
Speedmingel är en koncentrerad och effektiv form för nya affärsmöten. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget.

2) Se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype senast dagen innan. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

3) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang 

4) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch"

5) Checka in på evenemanget genom att visa evenemangets QR kod för våra värdar o värdinnor på plats då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen)

6) När dina one-2-one möten startar, tänk på att noggrant lyssna in din person som du har till bordet för att tänka ut på vilket sätt du kan hjälpa personen med nya affärsmöjligheter, samtidigt som du även skall presentera dina önskemål kring nya affärskontakter.

7) Se till att ni direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra

8) Använd gärna våra egna anteckningsblock - Notes, för att göra egna minnesanteckningar om de du möter.

9) I slutet av one-2-one mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen

10) Efter Speedminglet, avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare

11) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan Speedminglet och ett ev möte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av ett Speedminglet är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!

07.45 Entrèn öppnar - Välkommen till World Trade Center Kontorshotell, Mässans Gata 10 vid Korsvägen i Göteborg Våning 7 Receptionen

Kl 08.00 - 08.15 Välkommen &  incheckning i Card4Action med morgonfika

kl 08.15 Presentation och genomgång av Speedminglets program

kl 08.30 Start pass 1-5

kl 10.00 Paus o bensträckare med fika 

kl 10.15 Start pass 6 -

Kl 11.30 Avslutning o summering

kl 12.00 Slut och hejdå tills nästa gång!< Tillbaka till anmälan

City Office, WTC Klarabergsviadukten

Profilkortet delades!
Fortsätt